Skip to main content

Search

Att hitta rätt

Nu har jag hunnit med att fota till bok 80+ (lite osäker på vilket nummer jag har kommit till) och sedan handlar det om att försöka komma ihåg lite lätt i vart fanns denna information…. Ibland är det viktigt så jag skriver ner informationen men jag får vänta med att sortera ut mer senare kring vad som finns i vilken bok. Jag har hittat information kring Delsbodräkten, gamla brev från olika personer, fotografier med namn på personer som bodde runt Delsbo kring förra sekelskiftet.

När jag fotar materialet har jag använt mig av en Nikon kamera på stativ, och denna gång har jag kompletterat detta med en batteridriven strålkastare och ett notställ att ha böckerna på. Bild kommer. Jag glömde klämmor men det fick jag låna från Lyktan. Vi har också bytt plats på två tavlor inne på Lyktan, jag tycker att porträtten av Anna Catharina Clewberg och hennes make Petrus Waldner skulle sitta bredvid varandra.

Relaterade bilder:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *