Skip to main content

Search

Nu är det jul igen

Jag inser att tiden jag lägger ner på hemsidan är ganska sporadisk, delvis för att jag har många bollar i luften, med arbete, barn och hem. Samt mitt egna intresse för släktforskningen och för att hitta fram de olika historierna som finns i de olika delarna. Julkort har skickats ut till släkt och vänner och nu står vi strax inför ett nytt år.

Efter en del forskande så har jag numera koll på nästan hela våran gren efter Hilda Hedman och Per Gustaf Hillgren.

Mer material är på väg upp, men jag sitter även och funderar på vad man kan lägga upp då det är 70 års upphovsrätt på en del av materialet. 2025 kommer detta att utgå så innan dess kommer jag nog inte att lägga ut några manuskrift utan ha mer fokus på bilder och annan familjerelaterad forskning. Man får ta det bit för bit. Nu börjar det också att komma material som innehåller nakna människor, detta då Bror Hillgren målade en hel del naket, framförallt nakna pojkar, något han numera är delvis känd för då hans nakenstudier är välgjorda.

Relaterade bilder:

Article Navigation
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *